ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΤΩΝ ALOE VERA VERWAY 100% οργανική αλόη ελήφθη…

ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΤΩΝ ALOE VERA VERWAY

100% οργανική αλόη ελήφθη στη φυτεία Verway και συλλέχθηκε με το χέρι. Το υπέροχο εργοστάσιο αναμιγνύεται με ακάη, αγάβα και μέλι. Είναι ένα εξαιρετικό ποτό για σας. Κρύο πιεσμένο και εμφιαλωμένο.

Η φυσική Aloe Vera είναι ένα βασικό συστατικό που περιέχει πάνω από 200 βασικά συστατικά. βιταμίνες για την υποστήριξη της ζωτικότητας και της υγείας σας, των φυτικών ινών, των ορυκτών αποθήκευσης ενέργειας, των πόρων υγείας. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό, καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών σας αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα. .
Η σκόνη αλόης βέρα δεν βρίσκεται ποτέ στα προϊόντα της Verway ….
100% φρέσκα βιολογικά φύλλα αλόης βέρα συμπιέζονται σε βιολογικά ζωτικά ποτά. , Εγγυάται τη μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα. Τα προϊόντα Verway δεν περιέχουν συντηρητικά.
Επιπλέον, τα ποτά VERWAY Vital Aloe Vera, τα οποία περιέχουν πολύ υψηλό ποσοστό Acermann, πιστοποιημένα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας και προσεκτική συγκομιδή.
Δεν υπάρχει αλοϊνη ..
Στα προϊόντα VERWAY, βιταμίνες Β και C, γερμάνιο, ασβέστιο, ιώδιο, χαλκός, ψευδάργυρος, σίδηρος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και μαγγάνιο με τη μορφή ορυκτών, μελλό, φαινυλαλανίνη, λυσίνη και ανάλογα αμινοξέων και λευκίνη.
EBRU ABLA

“ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΤΩΝ ALOE VERA VERWAY 100% οργανική αλόη ελήφθη…” için bir cevap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir