ORGANISCHE DRANK GEL ALOË VERA VERWAY

ORGANISCHE DRANK GEL ALOË VERA VERWAY

100% biologisch aloë werd bij de Verway-plantage verkregen en met de hand geoogst. De mooie plant gemengd met acai, agave en honing. Het is een uitstekende drank voor jou. Koud geperst en gebotteld.

Natuurlijke Aloë Vera is een essentieel ingrediënt dat meer dan 200 essentiële ingrediënten bevat; vitaminen ter ondersteuning van uw vitaliteit en gezondheid, vezels, enzymen, energieopslagmineralen, gezondheidsbronnen. Het is een effectieve antioxidant en voorziet in een groot deel van uw dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen. .
Aloe vera poeder is nooit gevonden in producten van Verway ….
100% verse organische aloë vera bladeren worden geperst in biologische vitale dranken. , Garandeert maximale biologische beschikbaarheid Verway-producten bevatten geen conserveermiddelen.
Daarnaast VERWAY Vital Aloe Vera-dranken, die een zeer hoog percentage Acermann bevat, gecertificeerde biologische landbouwproducten en zorgvuldig oogsten ..
Er is geen aloin ..
In de producten van VERWAY, vitamine B en C, germanium, calcium, jodium, koper, zink, ijzer, magnesium, natrium, kalium en mangaan in de vorm van mineralen, valine, metlo, fenylalanine, lysine en aminozuuranalogen en leucine.
EBRU ABLA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir