VERWAY 2Phase Lift!

VERWAY 2Phase Lift!

Het wonderbaarlijke product van Verway.
Het is anti-aging technologie voor thuis.

Met het onmiddellijke effectieve serum, elimineert u huidrimpels in enkele minuten. Het is een innovatief product dat het veld van anti-verouderingsbehandeling met hybride heftechnologie aanzienlijk vermindert.
Dit product met high-tech actieve ingrediënten is ontwikkeld als een unisex-formule specifiek voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.
Je zult er in 2-3 minuten jonger uitzien met dit wonderbaarlijke product!
Duurzaam en regelmatig gebruik zorgt voor een permanent resultaat.

U hebt geen invasieve chirurgie en botox-naald nodig.
In natuurlijke multipepti kostbare extracten, en verrijkt met een van de liposoomcomplexen met een hoge dosis hyaluronzuur, heeft het een tensoreffect van de huid en verbetert de ovaal van het gezicht …

VERWAY biedt een uniek en stimulerend product van kwaliteit en impact in de directe verkoopsector en op andere gebieden van cosmetica!

De behandeling van lokale rimpels (ogen, voorhoofd, neus, neuskegels, zakken onder de ogen, rimpels van de nek, enz.) Voor make-up wordt aangebracht op de gereinigde huid.

De dosering is belangrijk in de praktijk. Gebruik het product in kleine hoeveelheden om een ​​goed resultaat te krijgen.

ingrediënten:

Multipeptide complex 7 keer
Vochtgehalte van de huid maximaliseert hyaluronzuur, aloë vera, granaatappel, groene thee, acaitextract, ginkgo biloba-extract, complexe natuurlijke extracten, verfrist de huid en verhoogt de afgifte van zuurstof.
Speciaal liposoomcomplex tegen vrije radicalen, met optimale biologische beschikbaarheid op de huid
Bruto verkoopprijs 59,00 €

EBRU ABLA

“VERWAY 2Phase Lift!” için bir cevap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir