Verway Pro Clean Concentrate

Verway Pro Clean Concentrate
Dit prachtige product VERWAY, is een revolutie in reinigingsproducten .. In plaats van het kopen van verschillende schoonmaak-producten, hebben we een enkel product te kopen .. Het heeft een aromatische en aangename geur .. Het bevat geen schadelijke oplosmiddelen.

Omdat het bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid, hoeft u niet eens nodig om gebruik maken van een reiniging handschoen is een innovatief reinigingsproduct met de kracht van de natuur. *
Het schoonmaken van olie, vet en algemene verontreinigende stoffen, keuken, oven, badkamer, sanitair, vloeren, ramen, meubels, keramiek, tegels, vloeren, auto, boot, caravan, garage, machine, wielen, tuinmeubilair etc. . Zorgvuldig ontworpen voor uw gebruik …
* Dermatologisch getest / biologisch afbreekbaar
* Natuurlijke oppervlakteactieve stoffen werden tegelijkertijd verwijderd en geëtiketteerd volgens CLP (er is geen teken van de schedel die u gewend bent in de verpakking)
Onderdelen van Verway Pro Clean Concentrate:
* 100% hernieuwbare, natuurlijke hulpbronnen:
* Palm, kokos, suikerbieten, suikerriet, grapefruit, Mukorossi, pinda’s, hennep, appel heks en aloë vera.
* Compatibiliteitsgarantie met de omgeving.

Voor licht vervuilde oppervlakken wordt aanbevolen om 1: 300 te verdunnen met water, te spuiten, te wachten en af ​​te vegen.

EBRU ABLA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir